Go to content
Front page
Search Search

Työhyvinvointikortti®

Date

8.11.2024 klo 08:00 -
21.11.2024 klo 12:00

Place

Kalasataman Työpaja, Työpajankatu 13 A, 00580, HELSINKI, Uusimaa

Price

240 € (+alv 24%)

Työhyvinvointikortti®-koulutus on tarkoitettu esihenkilöille, työsuojelun yhteistoimintahenkilöstölle ja kaikille muille työpaikan työhyvinvoinnin kehittämisestä kiinnostuneille.

Toimiala:
Muu
Training form:
Monimuotokoulutus
Trainer:
Seija Moilanen
Organiser:
Työturvallisuuskeskus TTK
For more information, please contact:
Kellosalo Jutta, jutta.kellosalo@ttk.fi, 0401410224

Koulutus koostuu kahdesta osasta: 3,5, tunnin verkko-opinnoista, jotka opiskelija suorittaa itsenäisesti 8. - 17.11. välillä ja hybridiosasta, johon voit osallistua paikanpäällä tai etänä 21.11. klo 8.30 - 12.00.
Paikanpäällä osallistuvilla aamukahvi klo 8.30 - 9.00.


Verkko-opinnoissa käsitellään seuraavia teemoja:

 1. Työhyvinvoinnin kokonaisuus
 2. Johtamalla työhyvinvointia
 3. Toimiva työyhteisö


Hybridiosan sisältö:

 • Keskeisten asioiden kertaus
 • Poimintoja verkko-osan tehtävistä
 • Keskustelua käytännöistä, joilla työhyvinvointia voidaan edistää työpaikoilla
 • Mitä teemme seuraavaksi?

 

Onnistunut koulutuspäivä edellyttää meiltä kaikilta sitoutumista. Otathan huomioon, että Työhyvinvointikortin saaminen edellyttää verkko-osan suorittamista ja läsnäoloa koko koulutuksen ajan, mukaan lukien kertaukseen osallistuminen. Emme voi järjestää muita kertausmahdollisuuksia.

 

Mitä koulutuksen jälkeen?
Koulutuksen tavoite yltää yhtä päivää pidemmälle. Voit palata työhyvinvoinnin kokonaisuuteen hyödyntämällä koulutuksessa jaettua painettua tai sähköistä kirjaa. Koulutuspäivä aineistoineen auttaa tunnistamaan muutostarpeita, löytämään niihin ratkaisuja ja käynnistämään yhteistä kehittämistä työpaikalla. Jatkotyön tukena on myös lisäaineistoja Työhyvinvointikortin verkkopalvelussa. Työhyvinvointiarvio-kyselyä voi hyödyntää maksutta myös jatkossa. Tutustu myös: www.tyohyvinvointikortti.fi.

Koulutus antaa valmiuksia edistää työhyvinvointia omalla työpaikalla ja kehittää sitä suunnitelmallisesti yhteistyössä. 

 

Työhyvinvointi auttaa organisaatiota menestymään, pidentää työuria ja vähentää sairaus- ja eläkekuluja. Hyvinvoiva henkilöstö on motivoitunutta, sitoutuu työhönsä ja toimii tehokkaasti.

 
Koulutuksessa löydetään vastauksia kysymyksiin:
 • Mistä työhyvinvointi rakentuu?
 • Mitä voimavaroja ja kehittämistarpeita työpaikalla on?
 • Miten johtamisella ja työyhteisön keinoin edistetään työhyvinvointia
 • Miten hallitaan työkuormitusta sekä tuetaan resilienssiä, terveyttä ja työkykyä?
 • Miten osaamista voidaan kehittää ja jakaa?
 • Miten vahvistetaan työyhteisön psykologista turvallisuutta?
 • Millainen on toimiva työyhteisö?

Työhyvinvointikortti® - osaamista ja intoa kehittämiseen!

 

Parhaiten työhyvinvointia edistetään työpaikalla yhteisvoimin. Työhyvinvointikortti®-koulutus on tarkoitettu esihenkilöille, työsuojelun yhteistoimintahenkilöstölle ja kaikille muille työpaikan työhyvinvoinnin kehittämisestä kiinnostuneille. Koulutus vahvistaa yhteistä käsitystä työhyvinvoinnista, jäsentää rooleja ja vastuita sekä tiivistää yhteistyötä.

 

Lisätietoja:

Työhyvinvointikortin saaminen edellyttää koko koulutuksen suorittamista: itsenäinen opiskelu 8. - 17.11. ja läsnäoloa koko hybridiosan (osallistuminen joko etänä tai paikanpäällä) ajan 21.11. klo 8.30 - 12.00.

 

Sign up for the training (Registration closes: 24.10.2024)

Terms of cancellation: Ilmoittautuminen on sitova. Osallistumisen voi perua maksutta viimeistään 15 vuorokautta ennen koulutuksen alkua. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitetaan 50 prosenttia osallistumismaksusta. Koko maksu veloitetaan, mikäli peruutus on tehty alle seitsemän (7) vuorokautta ennen koulutuksen alkua tai peruutusta ei ole ilmoitettu lainkaan. Osallistujan voi vaihtaa veloituksetta, kun vaihtumisesta ilmoitetaan etukäteen koulutuskoordinaattorille. Osallistumistavan voi vaihtaa viimeistään 15 päivää ennen koulutuksen alkua.