Siirry sisältöön
Etusivu
Haku Haku

Työhyvinvointikortti®-koulutuksen lisäaineistoa

Työhyvinvointiarvio-kyselyllä kartoitetaan työpaikan työhyvinvointia edistäviä käytäntöjä – mitkä asiat ovat kunnossa ja mitkä vaativat kehittämistä.

Kuormitusvaaka tuottaa tietoa työntekijän psykososiaalisen kuormituksen kokonaistilanteesta. Se toimii työkuormituksen ja voimavarojen ennakoinnin sekä seurannan välineenä.

Työkaariarvio-kysely antaa kuvan työpaikan ikäjohtamisen kehittämiskohteista ja jo hyvin toimivista käytännöistä.

Luottamustunti-työkirjan avulla työyhteisö tai tiimi voi rakentaa ja vahvistaa luottamusta jäsentensä välillä.

Lisätietoa koulutuksen aiheista

Työhyvinvoinnin kokonaisuus

Johtamalla työhyvinvointia

Työkuormituksen hallinta ja työkyvyn edistäminen
Päihteet

Toimiva työyhteisö

Osaaminen + kiinnostus = osaamismerkki

Osaamismerkit ovat digitaalinen ja visuaalinen tapa kertoa omista mielenkiinnon kohteistasi ja osaamisistasi. Työturvallisuuskeskus myöntää osaamismerkkejä, jotka liittyvät työturvallisuuden ja työhyvinvoinnin keskeisiin asioihin.

Jos omistat Työhyvinvointikortin, voit hakea oman maksuttoman osaamismerkkisi. Koulutuksen on voinut järjestää joko Työturvallisuuskeskus tai sen yhteistyökumppani.

Merkin haltijana ratkaiset itse, miten laajasti kerrot saamastasi osaamismerkistä. Sen voi liittää esimerkiksi sähköiseen portfolioon tai cv:hen. Voit myös jakaa merkin sosiaalisessa mediassa, kuten Facebookissa tai LinkedInissä.

Kiinnostuitko osaamismerkistä? Katso ohjeet merkin hakemiseen verkkopalvelussa ttk.fi.(siirryt toiseen palveluun)

Osaamismerkki kertoo ja näyttää, mitä osaat Työhyvinvointikortti®-koulutuksen jälkeen. Osaamismerkki on paljon kätevämpi liittää cv:n jatkoksi kuin monisivuinen todistus. Ja onhan se kiva kuvakin!

Päivi Nummenranta, Työhyvinvointikortti®-kouluttaja