Gå till innehållet
Framsida
Sök Sök

Tilläggsmaterial för utbildningen för Välbefinnande i arbetet® -kortet

Mer information om utbildningens teman

Välbefinnande i arbetet som en helhet

Hantering av arbetsbelastning och arbetsförmåga

En fungerande arbetsgemenskap

Kompetens + intresse = kompetensmärke

Kompetensmärken är ett digitalt och visuellt sätt att berätta om sina intressen och kompetenser. Arbetarskyddscentralen beviljar kompetensmärken med anknytning till centrala frågor inom arbetarskydd och välbefinnande i arbetet.

Om du har ett Välbefinnande i arbetet-kort, kan du ansöka om ett avgiftsfritt kompetensmärke. Utbildningen har ordnats antingen av Arbetarskyddscentralen eller av någon av dess samarbetspartner.

Som innehavare av kortet avgör du själv till vem du berättar om kompetensmärket. Du kan till exempel bifoga det till din elektroniska portfölj eller ditt CV. Du kan även dela märket på sociala medier såsom Facebook eller LinkedIn.

Blev du intresserad av kompetensmärket? Se anvisningar för att ansöka om märket på webbtjänsten ttk.fi.(avautuu uuteen ikkunaan, du flyttas till en annan tjänst)

Kompetensmärket talar om och visar vad du kan efter utbildningen för Välbefinnande i arbetet® -kortet. Det är mycket smidigare att bifoga ett kompetensmärke till ditt CV än ett intyg med flera sidor. Dessutom är det en fin bild!

Päivi Nummenranta, utbildare för Välbefinnande i arbetet® -kortet